لزوم رعایت بهداشت برای پیشگیری از شیوع بیماری وبا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ خرمی گفت: به همین سبب با هدف پیشگیری از شیوع بیماریهای اسهالی به خصوص وبا بهترین راه شستن دستها با آب و صابون و استفاده از آب و غذای سالم و بهداشتی است.
او افزود: وبا بیماری عفونی است که از طریق آب و غذای آلوده منتقل میشود و عامل آن میکروب وبا است که در روده باریک سمی را ترشح میکند و مدفوع فرد بیمار آلوده به این میکروب میشود.
رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این بیماری در ۹۰ درصد افراد بدون علامت است اما در سه تا پنج درصد افراد وبا به صورت احساس سروصدای شکم، اسهالهای شدید و بدبو، بدون دل درد و دلپیچه، استفراغ بدون حالت تهوع قبلی و عطش فراوان خود را نشان میدهد.
خرمی با اشاره به اینکه آزمایشات مربوط به بیماری وبا رایگان است، گفت: مردم باید از آب سالم استفاده کنند، از شناکردن در آب رودخانهها و استخرهای آلوده اجتناب کنند و میوه و سبزیجات را قبل از مصرف سالمسازی کنند.
نظر شما :